Over KLIT bvba

KLIT bvba is een vaste waarde in de SIGN-industrie. Met een mooie winkel en goed advies, leveren we kwaliteit met een professionele afwerking.
Reeds meer dan 25 jaar is ons bedrijf actief op het vlak van het vervaardigen, bedrukken en afwerken van talloze reclamedragers. Stilaan zijn we uitgegroeid van de publiciteitsschilder, met verfpot en kwast, over de beletteraar, naar de grafisch ontwerper - uitvoerder die zich specialiseert in de modernste digitale printtechnieken. Uiteraard is ook onze bedrijfsruimte, alsook ons machinepark en het aantal medewerkers gegroeid naar een klein KMO-niveau met jonge enthousiaste medewerkers.

Het vervaardigen, uitvoeren en bewerken van reclamedragers hebben voor ons geen geheimen meer. Wij zijn op dit gebied van alle markten thuis en kunnen, vaak door de combinatie van verschillende technieken, u de beste oplossing aanbieden voor uw publicitaire vragen. Dit alles was en is mogelijk door onze onafgebroken inzet om onze klanten, naast goede en betaalbare producten ook een persoonlijke service en advies te geven.

Om jullie nog beter van dienst te zijn kan u ook online uw goederen bestellen via onze nieuwe webshop www.klit-online.be

klit-online

top pagina

Contactgegevens

KLIT bvba
Assesteenweg 206-210
1742 Ternat
Tel.: 02/582 61 00
Fax: 02/582 75 60
E-mail: info@klit.be

top pagina

Openingsuren

maandag - vrijdag
9u - 12u30
13u - 17u
woensdagnamiddag gesloten

top pagina

Verkoopsvoorwaarden

Bekijk onze verkoopsvoorwaarden via deze link.

Bezoek ook onze Facebook pagina op www.facebook.com/klitbvba

Over KLIT bvba